avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Costuri dizolvare si lichidare SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Costuri dizolvare si lichidare SRL

Cam care sunt costurile pt. dizolvare si lichidare SRL cu 2 asociati?

Am vb. cu un avocat si mi-a oferit un pret de 6,000 RON + TVA (pret care include tot, taxe ONRC etc.).

Firma abia a functionat cateva luni, nu are datorii deloc, are ceva bunuri cu o valoare de maxim 1,000 RON.

Nu este asta un pic exagerat? Sau char astea ar fi pretul pietei?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
Apc23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:39, 2 Mai 2015
Pare intr-adevar exagerat. Onorariul ar trebui sa fie undeva la o treime din acest cost. Iar cheltuielile cam 1.000 de lei, deci jumatate cu totul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma brezel brezel Un SRL care cu doi administratori straini care vroiau sa inceapa procedurile de dizolvare .Mandatul lor de administratori a expirat in 2011 si sediul social la ... (vezi toată discuția)
Incheiere perioada suspendare activitate srl Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Pe 01.06.2013 s-au incheiat cei 3 ani de suspendare a activitatii unui SRL. Ce demersuri trebuie facute la ONRC,ce documente si ce taxe aprox.sunt de platit? (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)