avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

cum pot rezolva problema asta?acum 3 saptamani mi-am dat demisia de unde am fost angajat cu, contract de munca pe ,perioada nedeterminata insa patronul acestei societati nu vrea sa imi faca lichidarea corespunzator legii
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
niculaeviorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 30 Aprilie 2015
Faceti o sesizare la ITM.
Ce intelegeti prin lichidare ?

ITM-ul poate constata incalcarea legislatiei muncii , dar nu-l poate obliga pe angajator sa va faca ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful incearca sa ma oblige sa demisionez moreno moreno In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)
Concediere fara decizie de concediere valyd11 valyd11 Cu 5 ore inainte de inceperea programului directorul general m-a anuntat sa nu mai vin la serviciu ca nu mai are nevoie de serviciile mele. Decizie de ... (vezi toată discuția)