avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de plata

Am primit de la ANAF o somatie de plata pentru o datorie pe care am achitat-o deja prin transfer bancar. Este vorba despre o sentinta definitiva in urma careia am fost obligat la plata sumei de 500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Am achitat suma in contul Judecatoriei sectorului 1, instanta care a dat aceasta decizie la 18.12.2014, prin transfer bancar, pe data de 26.01.2015. Acum, primesc titlu executoriu insotit de somatie de plata de la ANAF Sector 4, prin care mi se cere sa platesc sau sa fac dovada platii sumei, dar in alt cont de trezorerie fata de cel la care am facut plata. Intrebarea mea este: Este suficient sa ma duc la ANAF sa le inmanez extrasul de cont care dovedeste plata sumei in contul Judecatoriei sectorului 1 sau trebuie sa fac contestatie impotriva titlului executoriu si a somatiei primite? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 30 Aprilie 2015
Desfasurati concomitent ambele actiuni si la ANAF si in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mioara54 mioara54 Buna ziua,sint o persoana cu handicap si pensionara si am un mare necaz,va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturile d-voastra .In noiembrie 2011 ,am vindut o ... (vezi toată discuția)
Intr-un razboi al nervilor cu afp nitmar nitmar Pe scurt: in 2005 am declarat si achitat un impozit pe dividente. Precizez ca nu figurez la ei cu niciun debit inainte de acel imp pe dividente, deci nu a fost ... (vezi toată discuția)
Anulare creanta judecatorie vs. tribunal adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rugam un raspuns la urmatoarea situatie: In anul 2009, am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru neplata unor “obligatii de ... (vezi toată discuția)