avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie Executor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie Executor

Am avut un credit in 2007 dupa citeva luni nu am mai putut plati.
IN 2015 DUPA 8 ani am primit o somatie de la un executor ca sa instituit poprire pe salar.
1 Este orect fara o sentinta mai ales ca vine cerea de la o firma de recuperare
2 Care este termenul de prescriptie a creditului
Cel mai recent răspuns: vio.micle , utilizator 20:12, 30 Aprilie 2015
Creditul presupun ca trebuia achitat in rate. Termenul de prescriptie este de 3 ani si curge pentru fiecare rata in parte de la scadenta. Contractul de credit este titlu executoriu.
Puteti depune la Judecatorie o contestatie la executare in care sa invocati prescriptia, macar partiala a ratelor scadente (contestatia se depune in termen de 15 zile de la data primirii somatiei sau de la data popririi). Cititi cu atentie contractul. ;)
devine titlu executoriu chiar daca banca a vindut contractul unei firme de recuperare fara sa ma anunte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile firmelor de recuperare creante erminap84 erminap84 In perioada cand toata lumea lua credit cu buletinul, am facut greseala sa iau si eu un credit (2006).Am rambursat rate in perioada 2006-2007, in 2007 am ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie adi_68 adi_68 Speta ar fi aceasta: in 2006 s-a contractat un credit de nevoi personale pe o durata de 10 ani (suma aprox.18000 lei, cred). Ultima plata s-a facut in iunie ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)