avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparaturi personale de pe cardul firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparaturi personale de pe cardul firmei

Buna seara. Citind intrebarea unei colege, as dori sa va intreb si eu cum ati inregistra platile facute de pe cardul firmei (card in euro) pentru cheltuieli personale ale patronului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: inocenta , utilizator 21:57, 13 Iulie 2009
Asa o sa procedez, multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati facute de administrator prin banca fara documente justificative roxanag roxanag Buna ziua, Am mai multe plati ,facute de administratorul societatii care imi apar in extrasul de card de la banca si pentru care nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Probleme grave la o sc denisa2011 denisa2011 Buna ziua, Am luat contabilitatea unei sc acum in februarie, problema este ca angajatorul imi aduce absolut toate facturile personale ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)