avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie respingere dosar pentru pensionare pe caz ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie respingere dosar pentru pensionare pe caz de boala

Buna ziua!
Tatal meu a fost internat in Bacau pentru investigatii in vederea acceptarii dosarului de pensie de invaliditate de gradul III, dosar care a fost ulterior inaintat comisiei din Bucuresti. Aici, nu ii s-a luat in consideratie dosarul trimis de la Bacau, bazandu-se doar pe investigatiile facute acolo, iar in urma acestora a fost trimis acasa spunandu-i-se ca este apt de munca, fara sa primeasca niciun document in care sa se specifice ca este respinsa cererea si de ce. Cum se poate face contestatie in acest caz, daca el nu a primit niciun document care sa ateste ca este respins?
Multumesc!
Solicitati in scris sa va comunice decizia de respingere , apoi aveti posibilitatea sa o contestati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ale_frumusikalove ale_frumusikalove Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, abuzuri, trafic de influenta, etc alexandru34 alexandru34 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si pareri in legatura cu urmatoarea speta: In anul 1988 mama mea a suferit un accident de circulatie in urma caruia ... (vezi toată discuția)