avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva-termen despagubire victima de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva-termen despagubire victima de catre asigurator

Buna seara, am o intrebare.As dori sa stiu in cat timp, de la hotararea definitiva ,asiguratorul trebuie sa despagubeasca victima ?Va multumesc.
Daca aveti deja o hotarare nu asteptati sa fiti despagubit pentru ca nu va veni acea zi,. Mergeti cu hotararea legalizata la un executor judecatoresc si se va pune poprire pe conturi.Termenul de prescriptie este de 3 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb cat timp dureaza pana primesti despagubirile? Si anume in urma hotararii penale ramase definitive in care statul adica ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog sa ma ajutati ce pasi trebuie sa urmez pentru ca o Hotarare judecatoreasca privind stabilirea pensiei alimentare pentru copil de la tatal ... (vezi toată discuția)
Hotarare penala definitiva -cum procedez? marystanga marystanga Buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine in legatura cu aceasta hotarare definitiva si anume: In urma unui proces penal pentru omor deosebit de grav ... (vezi toată discuția)