avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua , va rog sa ma ajutati ce pasi trebuie sa urmez pentru ca o Hotarare judecatoreasca privind stabilirea pensiei alimentare pentru copil de la tatal care este pensionar de stat si care nu plateste lunar cum a fost in hotarare unde s-a dat termen 10 a lunii urmatoare . As dori sa i se faca retinere din pensie la Casa de pensii Neamt pentru a fi sigura ca voi primi suma stabilita pentru cresterea copilului . Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac legal pentru proprirea din pensie .Hotararea este definitiva si irevocabila . Va multumesc anicipat .
Sa o legalizati, adica:
- sa faceti copie dupa sentinta,
- sa achitati 5 lei la posta de domiciliu,
- sa faceti o cerere de legalizare hotarare.
Cu toate acestea 3 va duceti la judecatorie, la arhiva civila.
Pe copia dvs. vi se va pune o stampila de legalizare.
Cand aveti acest exemplar legalizat, mergeti cu el la un executor judecatoresc. Acesta va pune poprire pe pensia tatalui copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)