Va rog sa-mi spuneti in ce an au fost abrogate urmatoarele acte normative :H.C.M. nr.1546/1952, H.C.M. nr.2579/1956, Decretul nr.175/1972
Va multumesc.
Nu am gasit nimic despre acestea , m-am chinuit cautand cateva zile pana acum.
In perioada 1985-1990 am lucrat pe santier in constructii montaj program de 12 ore. Angajatorul mi-a eliberat o adeverinta in care specifica niste sume de bani , in fiecare luna timp de 5 ani pe care le numeste citez ,,salarii tarifare corespunzatoare orelor lucrate peste programul de 8ore/zi si platite ca ore normale conform actelor normative de mai sus"- aceasta este exprimarea angajatorului) Am dat in judecata CCC respectiv CJP iar cei de la casa de pensii au facut intampinare spunand ca la data activitatii mele pe santier acele acte normative erau abrogate.
De aceea vreau sa stiu anul cand au fost abrogate aceste acte normative ca sa dau raspuns la intampinare, altfel nu am nici o sansa.
Am inteles, dar Casa de pensii in intampinare spune ca in perioada lucrata de mine 1985-1990, actele normative : H.C.M. nr.1546/1952, H.C.M. nr.2579/1956, Decretul nr.175/1973, erau abrogate . Are dreptate? Stie cineva anul cand au fot abrogate acestea?