avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare lovita de nulitate?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare lovita de nulitate?

Am deschis dosar de executare fostului sot pentru neplata pensiei de intretinere a fiicei noastre de 17 ani. El a facut contestatie la executare pe monit ca titlul executoriu este nul pe motiv ca nu eu sunt creditorul ci fiica noastra si trebuia ca ea sa deschida dosarul de executare. Credeti ca ar putea avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 12:38, 4 Mai 2015
Nu va anula.
Dosarul se deschide de dvs in numele fiicei inca minore.
gerberga a scris:

Dosarul se deschide de dvs in numele fiicei inca minore.

Deci ce sa inteleg, ii va accepta contestatia?

Sa se inteleaga ca nu se va admite...
Multumesc mult domnule Lascoschi si d-na Gerbega, ma gandeam ca trebuie sa fie o posibilitate, eventual fiica mea sa-mi faca un mandat scris in care sa declare ca a fost de acord sa o reprezint pentru executarea creantei.

Alte discuții în legătură

Falimentul unei societati comerciale andrada_sb andrada_sb Poate un creditor( societate de leasing) sa declare falimentul unei societati comerciale, care nu si-a achitat debitele fata de societatea de leasing de mai ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie a unui antecontract de vanzare-cumparare kid kid Buna seara, As dori sa stiu care este procedura prin care se poate investi cu formula executorie, fara somatie, punere in intarziere, chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Somatie plata CristiBH CristiBH Buna ziua Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)