Am deschis dosar de executare fostului sot pentru neplata pensiei de intretinere a fiicei noastre de 17 ani. El a facut contestatie la executare pe monit ca titlul executoriu este nul pe motiv ca nu eu sunt creditorul ci fiica noastra si trebuia ca ea sa deschida dosarul de executare. Credeti ca ar putea avea castig de cauza?
Da, in numele meu. Mie mi-a fost incredintata fata spre crestrere si educare, am custodie exclusiva, divortul pronuntandu-se dupa prevererile vechiului cod civil.
Chestiunile acestea de forma nu trebuiau stiute de executor? Nu el trebuia sa imi indice ca cererea respectiva trebuia formulata putin altfel? Nu el se face vinovat de fapt daca creanta respectiva nu era exigibila? De unde sa fi stiut eu, fara studii de specialitate toate aceste amanunte doar nu era sa ma duc cu avocatul dupa mine si la executor ...
Somatie plata
CristiBH
Buna ziua
Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)