avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizare linie de credit acordata IMM-urilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizare linie de credit acordata IMM-urilor

Buna seara,

ma confrunt cu o mica speta la birou:pentru clientul x SRL a fost acordata o linie de credit pe termen scurt pentru activitatea curenta. Pentru fiecare utilizare din linia de credit clientul trebuie sa prezinte justificari ( facturi fiscala impreuna cu ordinele de plata aferente). De curand a solicitat tragere din credit pentru achitare dobanda aferenta aceluias credit :O. Este ok sa se faca aceasta tragere din credit? mentionez ca este o societate start-up.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:36, 30 Aprilie 2015
Daca cele doua parti implicate sunt de acord, e ok. Nu exista o interdictie legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie de credit Leonard Pescaru Leonard Pescaru va rog sa imi spuneti ce inseamna din punct de vedere economic si legislativ termenul de LINIE DE CREDIT. va multumesc! (vezi toată discuția)
Monografie contabila linie de credit kamy_nora kamy_nora Buna ziua ! Societatea la care lucrez a contractat o linie de credit din contul curent, in valoare de 300.000 lei, pe o perioada de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca cosdep cosdep Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: O firma X SRL instituie ipoteca pe bunurile sale (cu semnaturile celor 2 asociati) in 2009 garantand in ... (vezi toată discuția)