avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare /dobandire livret militar in vederea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare /dobandire livret militar in vederea calculului pensiei

Buna ziua. F scurt, am plecat legal din Ro dupa '90 si la plecare mi s-a retinut livretul militar.Nu am decat o copie (nelegalizata) dupa prima pagina (poza si informatiile personale). Ma apropii anul acesta de 65 de ani si vreau sa-mi revendic pensia pentru anii lucrati in Ro. Cum as putea sa obtin o copie sau o adeverinta echivalenta si care este autoritatea/organizatia care poate emite documentul amintit?
Va multumesc. Constantin Munteanu, Montreal , Canada.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:39, 1 Mai 2015
Incercati la centrul militar judetean ( de sector ptr Bucuresti) unde ati avut ultimul domiciliu in Romania. Sau la autoritatea care a retinut livretul militar.
Ati primit la vremea respectiva vreo dovada a retinerii livretului militar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar ... DorinArd DorinArd Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar mi-a fost retinut. Cum se poate recupera? Care este autoritatea care l-a retinut la momentul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)