avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar ...

Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar mi-a fost retinut. Cum se poate recupera? Care este autoritatea care l-a retinut la momentul plecarii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 22 August 2023
Adresati-va Centrului Militar Judetean in raza caruia aveti domiciliul.
Va multumesc pentru atentie si raspuns.
Locuiesc in Canada de 25 de ani. Am fost incorporat la TG Mures si ultimul domiciliu a fost in Iasi.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2023
DorinArd, utilizator
Incercati la ambele Centre Militare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am predat livretul militar la plecarea din tara la politia judeteana ... mihaisz mihaisz Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la Politia Judeteana Hunedoara in anul 2002. Am nevoie de o adeverinta de satisfacerea serviciului militar ... (vezi toată discuția)
Recuperare /dobandire livret militar in vederea calculului pensiei bubuc bubuc Buna ziua. F scurt, am plecat legal din Ro dupa \'90 si la plecare mi s-a retinut livretul militar.Nu am decat o copie (nelegalizata) dupa prima pagina (poza ... (vezi toată discuția)
Livret militar sau copie pentru dosarul de pensionare Dan Isdrăiă Dan Isdrăiă Când am emigrat în USA în 1998 mi-au fost oprite livretul militar și buletinul de identitate. Acum am nevoie de copie după livret. Singurul meu act acum ... (vezi toată discuția)