avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la Politia Judeteana ...

Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la Politia Judeteana Hunedoara in anul 2002. Am nevoie de o adeverinta de satisfacerea serviciului militar pentru a servi la satbilirea pensiei de varsta. Am fost incorporat in armata de la Comisionariatul din Cluj-Napoca in 1976.
Cui trebuie sa ma adresez pt aceasta adeverinta? Multumesc.

Mihai
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va Centrului Militar Judetean in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar ... DorinArd DorinArd Am emigrat legal din tara in 1998 si la plecare livretul militar mi-a fost retinut. Cum se poate recupera? Care este autoritatea care l-a retinut la momentul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Am facut stagiul militar la tr (9 luni). se va lua in calcul ... bgctor bgctor Am facut stagiul militar la TR (9 luni). Se va lua in calcul la stabilirea pensiei? Si daca raspunsul este afirmativ, cum as putea obtine un duplicat al ... (vezi toată discuția)