avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum as putea face?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum as putea face?

daca cumpar un apartament cu 25000 eur si in prezent nu am decit 22000 eur si vinzatorul (persoana fizica) este de acord, legal putem face un contract notarial pe baza caruia achit acum cei 22000 eur si restul fara dobinda pina in 15 dec. 2009, iar daca ramine ceva neachitat pina la acea data dupa acel "ceva" sa platesc dobinda bancara pina la achitare? Daca nu, va rog, cum as putea face?-multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 08:57, 27 Iunie 2009
Da , intocmai aceasta este modalitatea optima, achitati ceea ce aveti , luandu-va un angajament , chiar notarial , ca veti achita restul pana in dec. Daca insa nu veti reusi totusi , si credeti ca veti putea achita o dobanda bancara , aceasta ii va conferi o garantie in plus vanzatorului.
da , puteti face acest contract notarial daca vanzatorul este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uregent - contract v-c cu plata in rate, a unui imobil cu ipoteca la banca - clauze IuliaCo IuliaCo Buna ziua, Va rog mult, o parere despre claritatea si pertinenta clauzelor. Precizez ca eu sint cumparatorul, avansul in ziua semnarii este 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu ... lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu am avut toti bani o suma mica. Atunci notariatul a scris in contract vinzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere credit valeanurazvan valeanurazvan Buna ziua, Am o problema am facut o simulare de credit imobiliar in luna dec. si eram eligibili iar in luna ianuare nu mai era dupa ce am dat avans de 15 % si ... (vezi toată discuția)