avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Respingere cerere credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Respingere cerere credit

Buna ziua,
Am o problema am facut o simulare de credit imobiliar in luna dec. si eram eligibili iar in luna ianuare nu mai era dupa ce am dat avans de 15 % si am facut precontractul, problema mare este ca acum imi expira antecontractul de vanzare cumparare.
In dec cei de Banca transivania mi-am cerut sa obtin Ceritficatul de urbanism pentru a puatea face expertiza, certificat eliberat pe 11 ian. cand am fost sa duc actele tot pe 11 ian. am fost informat ca trebuie min 50% avans si restul credit imobiliar. mentionez ca vrem sa achizitionam o casa langa socri casa fiind chirpic sa facut expertiza doar la teren.
dupa expertiza care a iesit favorabla, am primt info din partea banci ca nu s e mai acorda credite imobiliare pentru achizitie teren.
Acum intrebare eu ce sanse mai am se recuperez avansul de 4000 eur. ne reusind sa ne incadram la un credit de nevoi pers. cu o valare de 22000 eur.
va multumesc anticipat. scuze pentru greselile de ortografie/gramaticale/editare....
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 17:00, 10 Februarie 2016
Sunteți una dintre victimele legii dării în plată. Nu veți fi și ultima, sigur. Băncile și-au modificat regulile de creditare pentru creditele imobiliare, pentru a-și consolida profitul rezultat din astfel de contracte. Era previzibil așa ceva.

Deoarece nu este vina dumneavoastră, vânzătorii vor trebui să vă dea înapoi avansul.

Cereți de la Bancă o adresă din care să rezulte faptul că v-a fost respinsă cererea de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 februarie, ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unei locuinte iancucristiana iancucristiana Doresc sa imi cumpar un apartament prin programul \\"Prima casa\\". Am facut o simulare la banca in urma careia stiu cam in ce suma as putea sa ma incadrez. ... (vezi toată discuția)