avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot recupera permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot recupera permisul?

buna ziua ..as avea si eu o intrebare pentru cunoscatori..am tooate categoriile de permis si intro seara am fost depiststat de un echipaj de politie rutiera avand o alcolemie de 0,69 in alcol test..si in sange 1,30.vreau sa stiu daca imi mai pot recupera permisu???
:(
Vi-l recuperati in cazul dispunerii unei solutii de clasare/renuntare la urmarire penala, in cursul urmaririi penale si renuntarii la aplicarea pedepsei, amanarii aplicarii pedepsei sau achitarii, in cursul judecatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua domnilor avocati pe data de 10,_11,_18 am primit o înstintare sa ma prezin la tribunalu cornetu la rechizitoriu unde mi,sa înmanat un act care ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - suspendare permis morarucatalin morarucatalin buna ziua .sunt catalin si sunt din bacau ,si in agust 2014 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera in deva ,si la testarea alcolemiei mia iesit ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului Dumi93 Dumi93 Buna ziua, Acum cateva luni am fost oprit de catre un echipaj de politie,control de rutina,iar in urma testarii cu etilotestul a rezultat o alcolemie de ... (vezi toată discuția)