avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Buna ziua domnilor avocati pe data de 10,_11,_18 am primit o înstintare sa ma prezin la tribunalu cornetu la rechizitoriu unde mi,sa înmanat un act care dispune de trimiterea în judecata a numitului constantin ion adca ieu fapta mea alcol la volan 0,69 aieru axpirat la sange 1,45prima,a,doua1,35acol pur în sange precizez ca am cazieru curat cinci copii minori în întretinere cu permisu îmi antretineam familia nu am alte fapte vrea sa va întreb domnilor avocati an cazu meu ce condamnare as putea primi mai recuperez permisu multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
Constantinion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca o sa fiti condamnat, permisul se anuleaza.
Daca se va dispune o solutie de amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul.
Angajati-va apărător pentru a obține o solutie favorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot recupera permisul? morarucatalin24 morarucatalin24 buna ziua ..as avea si eu o intrebare pentru cunoscatori..am tooate categoriile de permis si intro seara am fost depiststat de un echipaj de politie rutiera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea ... xxx84 xxx84 buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea conducerii un automobil sub influenta bauturilor alcolice rezultatul fiind 0.42 etilotest am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - alcool la volan am fost prins la volan sub influienta bauturilor alcolice cu 0,60alc nu mia venit proba la sange ce mi se poate intampla? in declarati am scris ca am baut doar ... (vezi toată discuția)