avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce am circulat pe interzis si ca am oprit destul de tarziu la semnalul lor. Ce este de facut in continuare? Daca iese peste 0.80,ma aleg cu dosar penal,primesc 6 luni cu suspendare si un an permisul suspendat,sau scap doar cu o amenda administrativa? Sunt la prima abatere totusi si nu obisnuiesc sa beau alcool cand ma urc la volan.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 2 Mai 2015
Daca sunteti la prima abatere si in cauza nu sunt circumstante agravante (faptul ca nu ati oprit la semnal poate fi o astfel de circumstanta, faptul ca ati circulat pe sens interzis, la fel), atunci veti primi probabil 1 an (sau 1 an si putin) cu suspendare si masuri de supraveghere. Este posibil (mici sanse) si sa va dea doar amenda.
Regulament Forum Avocatnet.ro

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,48 in aer expirat soze soze Buna ziua, un prieten de-al meu a fost oprit de politie vineri noaptea cu o alcoolemie de 0,48 in aer expirat.A baut 2 bere si 100ml tarie. Nu incerc sa ii ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)