Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ne-ar interesa foarte tare ce anume va deranjeaza la aceste reclame (daca acestea sunt deranjante), precum si ce gen de reclame credeti ca sunt pozitionate bine si nu va impiedica navigarea / citirea continutului Avocatnet.ro.
In urmatoarea perioada, o sa facem publica o varianta noua a primei pagini a siteului. Ulterior, in functie de feedback-ul primit de la dvs. vom trece la modificarea intregului site in conformitate cu lucrurile pe care le-am stabilit impreuna.
In noua versiune a siteului, forumul va deveni cu mult mai vizibil, astfel incat continutul foarte bun pe care acesta il contine sa poata fi citit de un numar din ce in ce mai mare de oameni.
Revin insa la intrebarile initiale:
- gasiti interesante campaniile publicitare existente in Avocatnet.ro? Ati dat vreodata click pe o astfel de campanie?
- va deranjeaza reclamele postate in avocatnet.ro? Daca da, care anume?
- ce spatii publicitare gasiti ca sunt foarte putin deranjante.
Multumim anticipat.
PS
Avocatnet.ro este un serviciu care functioneaza in mare masura datorita campaniilor publicitare pe care le gazduieste. Datorita acestor companii, serviciul isi pastreaza gratuitatea. Acest lucru nu inseamna insa ca vom acoperi siteul de reclame pentru a functiona in continuare. Ce incercam sa identificam este linia de echilibru care permite echipei sa traiasca si utilizatorului sa poata citi usor continutul din Avocatnet.ro.
Stiu ca reclamele sunt un rau necesar, dar cand imi "sar in fatza" ma zapacesc...
Am scapat de reclama cu pricina! :dance3: Oricum n-as fi accesat-o! Tocmai pt ca-mi "sarea in fatza"...
In general accesez reclamele (chiar daca nu ma intereseaza produsul respectiv), tocmai pentru ca sunt un rau necesar... :)
Later edit 10 Oct.
M-am bucurat prea devreme... :(( Reclama se latzeste din nou pe monitor... Nimic de comentat... Verific din cand in cand si cand vad ca am scapat voi reveni...
Later edit, 11 Oct.
Va scriu o minciuna: ador reclama "cearceaf" de la upc - nici daca ma pica cineva cu ceara n-as accesa-o... :sorry:
Pagina alba
Ana-Maria Dutescu
In ultimele doua saptamani mi se intampla de doua-trei ori pe zi sa accesez o pagina de forum ( orice topic) si dintr-o data sa dispara scrisul si sa imi apara ... (vezi toată discuția)