avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi concubinaj

O femeie care a trait in concubinaj timp de peste 20 ani, are dreptul de a primi pensie de urmas in cazul decesului concubinului, ea neavand niciun venit. Daca are vreun drept in acest sens ce ar trebui sa faca ? Dar asupra proprietatii (pe care concubinul o avea inainte de cuplare) are vreun drept in conditiile in care concubinul are 2 copii din alte 2 casatorii anterioare.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:08, 4 Mai 2015
Succes este o formulă simpatică, încurajatoare și care se pune deobicei la sfârșitul unei fraze care se dorește plăcută și lămuritoare. Nu este de vină cu nimic d-na av. că respectiva d-nă a acceptat o situație de compromis atâția ani, trezindu-se la această vârstă fără nimic. Așa cum s-a arătat, cu acte doveditoare, fiind o relație de concubinaj continuă, poate dovedi contribuția sa la susținerea și îngrijirea casei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand ii spui unuia care nu are nicio sansa "succes" este in bataie de joc, restul sunt povesti, nu mai incercati sa acoperiti porumbelul, i-a iesit, i-a iesit, lasati-o asa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare dupa concubinaj de 10 ani alecu1968 alecu1968 Daca am stat cu o femeie 10 ani si in timpul asta s-a cumparat o casa ....Casa e trecuta pe numele femeii...Am ceva si eu din casa??? (vezi toată discuția)
Partaj dupa concubinaj Dispinela Dispinela De 10 stau in concubinaj am facut o casa impreuna mai mult eu decat el eu lucrand cu contract de munca el din cand in cand fara. Greseala mea e ca am vazut ... (vezi toată discuția)