avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire accident rutier

Salut,
In urma unui accident rutier am semnat un contract cu o societate care se ocupa cu obtinerea despagubirilor de la asigurari.
Contractul presupune un comision de 25% pentru societate si printre altele, o clauza prin care se mentioneaza despagubirea acesteia cu suma de 10.000 Euro in cazul in care doresc sa renunt la serviciile lor.
In urma discutiilor avute cu un alt avocat am aflat ca nu se poate cere un comision mai mare de 15% (in cazul accidentelor rutiere) si este posbil ca acest contract sa nu fie valid.
Credeti ca este posibil asa ceva? Este un contract valid?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 00:27, 3 Mai 2015
Contractul este valid.
Nu inteleg de ce semnati si apoi nu mai sunteti de acord.
Trebuia sa nu semnati.
Odata semnat, este valid. Nu exista reglementare pentru procentaj. Dar clauza in caz de reziliere este abuziva si nelegala!
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Trebuie sa platiti un comision de 25% si o despagubire de 10000 Eur.

Ati impus societatii vreo penalitate echivalenta pentru neobtinerea despagubirilor de la firma de asigurari intr-un anumit timp? Este precizata o perioada de valabilitate a contractului?

Cat timp are firma clauza de exclusivitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sant oare pacalita de aceasta asociatie parvan ionica parvan ionica sotul meu a decedat in accident rutier am contactat asociatia victimelor din accident am incheat o conventie cu presedintele asociatiei in aceasta conventie se ... (vezi toată discuția)
Daune morale rca AlinaStoenescu AlinaStoenescu Buna! Am cateva intrebari legate de asigurarea RCA, in speranta ca cineva de pe forum imi poate raspunde. Asadar o sa expun mai intai situatia pentru a fi cat ... (vezi toată discuția)