avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se acorda tichete de masa pentru prima luna de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se acorda tichete de masa pentru prima luna de angajare?

Buna seara,

Din data de 30 martie am inceput sa lucrez intr-o noua firma. Ieri, 2 mai, cand a venit momentul distribuirii catre angajati a tichetelor de masa m-am vazut pus in situatia de a ma uita lung la ceilalti cum le primeau iar eu nu. Intreband ce se intampla si de ce nu primesc si eu tichetele aferente lunii deja lucrate mi s-a spus ca legea nu permite acordarea de tichete de masa in prima luna de angajare.
Este adevarat acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maxx_maxxx2004 , utilizator 09:52, 4 Mai 2015
Multumesc pentru sfaturi!
Cu toate ca este destul de dificil a avea acces la deciziile anterioare cat si uneori la cele luate in prezent, voi incerca sa fac asta, macar sa nu raman doar cu dezamagirea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masă Xzgeorge Xzgeorge Are dreptul patronul să distribuie la unii angajati tichete de masă in valoare de la 5 sute la 1 mie lei lunar si la altii 7 bonuri de 15 lei lunar ?? (vezi toată discuția)
Tichete de masa conform legii sau preferential? cristina_b cristina_b Daca intr-o firma exista contract colectiv de munca dar nu s-a prevazut nimic referitor la acordarea tichetelor de masa si angajatorul a prevazut intr-un act ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O societate comerciala acorda salariatilor un tichet de masa pentru fiecare zi lucrata. Este valabila aceasi regula si in cazul unui salariat cu norma de lucru ... (vezi toată discuția)