avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitii PFA de la tarani producatori
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitii PFA de la tarani producatori

Nu stiu daca am pus corect intrebarea in forum, dar n-am gasit o sectiune potrivita :

Un comerciant persoana fizica (PFA, II, IF etc) care se ocupa cu comertul de legume/fructe, poate cumpara pe borderou de achizitii de la tarani producatori?
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:08, 13 Mai 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie produse agricole de la producatori agricoli din spatiu comunitar (ungaria) MaxineA MaxineA Buna ziua. Sunt PFA din Romania, neinregistrata in scopuri de TVA, comercializez fructe legume. Intrebare: 1.Pot cumpara produse agricole de la producatori ... (vezi toată discuția)
Trecere in contabilitate fara factura vasile15 vasile15 Buna seara!Vreau sa va intreb daca e posibil sa cumpar o marfa (ex.cartofi) de la taran de acasa fara factura ,iar eu sa o pot trece in contabilitate?Am un ... (vezi toată discuția)
Productie traditional romaneasca!! gabitza24 gabitza24 buna ziua....de mult timp urmaresc acest site!!! ceea ce vreau sa fac este un magazim traditional romanesc...de la legume, fructe pana la gem, muraturi si ... (vezi toată discuția)