Buna ziua!
Doresc sa cumpar prin licitatie publica un apartament executat silit.Doresc sa stiu, daca reusesc sa castig licitatia in cat timp devin proprietar,tinand cant ca actualii proprietari au contestat executarea ,au cerut suspendarea provozorie a executarii ,s-au respins deocamdata ambele ,dar au dreptul la apel.
In publicatia de vanzare lipseste referirea la cota in valoare indiviza a terenului.Este o problema ?De la biroul executorului mi s-a spus ca s-a omis in publicatia de vanzare,dar exista..
Nu am mai cumparat in aceste conditii si de aceea as dori niste lamuriri de la persoane competente. Multumesc
Buna ziua!,daca s-a omis in publicatia de vanzare (referirea la cota in valoare...),sa se faca alta oferta de vanzare care sa cuprinda si acest lucru, fiti foarte atent la orice este scris,ca doar aceasta conteaza,mai mult inainte de a licita trebuie sa cunoaste-ti in detaliu,(consultati un notar),din moment ce se poate efectua tranzactia ( la notar), si achitati suma licitata in totalitate,deveniti propietar si nu ave-ti treaba cu drepturile la apel.Daca ar exista cel mai mic risc,notarul nu ar putea efectua vanzarea-cumpararea..Mai mult din acel moment sunteti propietar.ATENTIE: SA FIE SPECIFICAT IN CONTRACTUL DE VANZARE DATA PRELUARII APARTAMENTULUI DE CATRE D-VOASTRA. O zi buna va doresc!
Buna ziua,
1. La cererea adjudecatarului, executorul il pune in posesia imobilului - atat timp cat executarea nu este suspendata nu aveti nicio problema. Proprietar deveniti de la momentul adjudecarii.
2. Publicatia de vanzare cuprinde "descrierea sumara" a imobilului - importanta este identificarea cu nr. Cf si cadastral/topografic, nu mentionarea cotei de teren aferent in folosinta.
3. N-aveti nicio treaba cu niciun notar, actul de adjudecare constituie titlu de proprietate, unii bat campii pe acest forum...
Abuz sau nu? urgent
Ofof
Buna seara
Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)
Distrugere apartament
nickdmx
In urma cu cateva luni am achuzitionat un apartament la licitatie. Dupa mai multe probleme am reusit sa intru in apartament constatand ca acesta este distrus: ... (vezi toată discuția)