avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... interzicerea camioanelor grele pe strada mea cum ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

interzicerea camioanelor grele pe strada mea cum procedez?

eu stau pe o straduta cu multe case vechi , traficul a crescut ff mult as vrea sa se restrictioneze traficul camioanelor mari a autovehicolelor ce depasesc 5 tone sa zicem....cui sa ma adresez si cu ce acte ca sa reusesc.....
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 15:11, 27 Iunie 2009
Adresati-va Consiliului Local de care apartineti si , eventual, Serviciului Politiei Rutiere din judetul in care domiciliati.
Exact, adresati-va primariei si, in acelasi timp si Politiei rutiere, dar nu singur. Banuiesc ca si vecinii Dumneavoastra ar dori sa se schimbe aceasta situatie. De aceea, formulati o cerere in numele locuitorilor de pe aceasta strada, la incheierea acesteia faceti tabel cu numele, prenumele, adresa, seria/nr. actului de identitate, semnatura fiecaruia. Recunosc, este costisitor sa bateti la usi, insa astfel va sporiti sansele de castig. Faceti cererea+tabelul in mai multe exemplare, ca sa va ramana cel putin 2-3 originale.
Va mai recomand ca, impreuna cu inca 2-3 vecni, inainte de a depune aceste cereri, sa va inscrieti in audienta la primarul localitatii, prezentati-i cererea si doar daca nu vine solutia, procedati la depunerea petitiilor.
Va doresc succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Contestare contraventie SfetcuArabela SfetcuArabela Buna seara, Imi pare rau pentru lungimea mesajului dar va rog frumos sa il cititi pentru a intelege situatia. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe ... (vezi toată discuția)
Cine dispune trasarea trecerilor pietonale? vicky59v vicky59v buna ziua sunt victima unui accident rutier petrecut acum o luna.am traversat prin loc nepermis dar in zona nu este trecere de pietoi.mentionez ca este capatul ... (vezi toată discuția)