avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atelier cizmarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atelier cizmarie

Este permisa functionarea unui atelier de cizmarie la parterul blocului, fara acordul proprietarilor sau a asociatiei de locatari?
Cel mai recent răspuns: Leny6 , utilizator 11:45, 15 Mai 2015
Pentru raspuns la obiect este mnecesar sa furnizati date relevante
Spatiul unde se preconizeaza desfasurarea respectivei activitati este spatiu comercial sau spatiu cu destinatia de locuinta prentru care se solicita schimbarea destinatiei ?
Buna ziua!

Atelierul pentru reparatii si confectionare incaltaminte isi desfasoara activitatea la parterul blocului, intr-un apartament inchiriat, fara destinatie comerciala. La infiintare nu a fost solicitat acordul administratorului si al locatarilor, care sunt insa zilnic deranjati de zgomot. Ce se poate face in acesta situatie?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Acord asociație proprietari danaddm38 danaddm38 Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)