avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport expirat

Buna ziua,am un pasaport expirat din oct 2003.Vreau sa imi fac unul nou.Este necesar sa-l predau pe cel vechi?Pot sa ma adresez Punctului de lucru din str. Olari nr. 19, sector 2 sau este trebuie sa merg la sediul din str. Nicolae Iorga nr. 27, sector 1? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:51, 4 Mai 2015
Eliberarea pasapoartelor nu e conditionata de predarea celui anterior insa trebuie sa scrieti pe cerere daca ati mai avut sau nu.
In cazul in care sunt mentiuni pe pasaport (interdictii etc.) cred ca ar fi bine sa mergeti la sediul din Nicolae Iorga cu pasaportul vechi cu tot.
Mergeti la punctul de lucru al sectorului de care apartineti cu domiciliul sau resedinta. Oricum se poate face corespondenta intre servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta a universitatii spiru haret Mirelar Mirelar Am terminat facultatea de Filosofie - Jurnalism id in anul 2008 , in anul 2005 cand am depus o serie de acte pentru inscriere , am adaugat si diploma de ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de divort pentru un cetatean al republicii moldova ce a obtinut cetatenia româna AdrianMo AdrianMo Buna ziua, As dori sa stiu unde se poate transcrie în registrul starii civile românesti un certificat de divort al unui cetatean al Republicii Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un nou certificat de nastere mediterana mediterana Bun gasit, Am revenit in tara, cu mare bucurie, dupa foarte multi ani . Normal, sunt interesata de actele care trebuiesc puse la punct, in special acea ... (vezi toată discuția)