avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere majorare pensie alimentara

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca ptr. o cerere majorare pensie alimentara (2 copii ,unul major si unul minor)pot face catre tribunal o singura cerere de majorare sau trebuie sa fac eu ptr copilul minor iar cel major trebuie sa faca separate.
Multumesc anticipat ptr. raspuns,
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:08, 4 Mai 2015
Majorul in numele lui si dvs pt minor, o singura cerere, doi reclamanti si un singur parat. Nu vad rostul a doua dosare separate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major valentinageorgescu valentinageorgescu Buna ziua, Trevuie sa depun la Tribunal in cateva zile dosarul pentru pensia de intretinere a fiului meu major ( data majorat 19.08.2015), care este elev. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara + incredintare copil minor lucille77 lucille77 Buna ziua, As dori sa stiu ce procent din salariu poate obtine fiul meu drept pensie alimentara de la tatal lui, avand in vedere ca acesta s-a recasatorit ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine acordul de a scoate minorul din tara ContSters192085 ContSters192085 Buna ziua , fiul meu are 14 ani si in vara mergem in vacanta in alta tara si fostl meu sot nu vrea sa imi dea acordul la notar ca sa pot scoate minorul din ... (vezi toată discuția)