buna ziua de curand sotul meu a avut un accident el fiind victima o masina nu a acordat prioritate intrant in masina sotului meu, la proiectat intr un stalp fiind dauna totala. A fost operat la un picior zilele de ingrijire fiind de 22 .Mentionez ca masina mea este dauna totala iar la asigurari stiti cat trebuie sa astept pina imi da banii pe ea plu pina vand relicva* ce a mai ramas din masina * .Mentionez ca asigurarile lui nu mi acopera dauna si voi lua pe casco meu.In masina a mai fost o victima cu entorsa cervicala cu 23 zile de spitalizare. Am vrut sa cad la pace cu persoana care a facut accidentul pt ca noi am pierdut multi bani si cu masina si spital..si restul.El sa scuzat spunind ca nu are posibilitati materiale. Ce sanse de castig am daca il dau in judecata si cum trebuie sa procedez?
va multumesc
r.gabi a scris:
.Expertiza care se va afectua va determina si incadrarea juridica corecta.Toate acestea se pot dovedi,cu acte,martori,expertize.
Fac precizarea ca expertiza este tehnica si va fi efectuata de unul sau mai multi experti care sunt ingineri. Acestia nu au cunostintele necesare si nici competenta sa incadreze juridic fapta.
~ final discuție ~