avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire imprumut SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire imprumut SRL

buna ziua,am impremutat o firma cu 30000 ron prin un contract de imprumut de 2ani.acum daca vreau sa iau banii inapoi numerar fara sa trec prin cont bancar pot sa iau zilnic cate 10000 ron in 3 zile sau se considera fragmentare ca nu inteleg legea asta noua.cand am imprumutat firma am dat bani numerar nu prin cont.multumesc

Alte discuții în legătură

Restituire credit patron Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, la data de 30.06.2015 am in soldul creditor al contului 4551 suma de 243.000 ron de restituit administratorului. Incepind cu data de 1.07.2015 ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pt asociatia proprietari pmariusf2005 pmariusf2005 asociatia de proprietari este obligata sa aiba cont bancar deschis la banca? care este legea care stipuleaza acest lucru? (vezi toată discuția)
Dividende mai mari de 10.000 lei, modalitate legală de plată PopCristi PopCristi Buna ziua, am de distribuit dividende mai mari de 10000 lei catre administrator, Pot sa plateasc 10000 lei prin casa iar diferenta prin banca? Nu s-ar ... (vezi toată discuția)