avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna ziua ,
Am cumparat o masina de la un domn care la randul lui a cumparat-o din Germania , masina are numere germane valabile pe o perioada de 1 luna , mai am nevoie de fiscal de la intermediar daca numerele sunt in valabilitate?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:56, 5 Mai 2015
Nu. Daca masina nu a fost inmatriculata pe acesta, nu s-a platit taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina adusa din germania - taxa prima inmatriculare zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, In sfarsit am reusit sa-mi schimb vechitura de masina, cumparand una mai acceptabila din Germania. Am introdus masina in tara cu numere ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)