avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru de evidenta a banilor salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru de evidenta a banilor salariatilor

Toate societatile sunt obligate sa detina si sa completeze acest Registru de evidenta a banilor salariatiilor, sau daca nu avem casa de marcat nu este necesar, chiar daca incasam cu chitanta, foarte rar , adevarat.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 08:12, 5 Mai 2015
daca aveti o gestiune cu amanunt, va trebuie casa de marcat, daca aveti casa de marcat va trebuie registrul banilor personali.
"Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea
cârdurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale." OUG28/1999
(2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu ridicata persoane fizice Intermediar unic Intermediar unic Care este varianta corecta pt vanzare catre persoane fizice. Societatea este autorizata sa vanda \"cu ridicata\", dar avem ocazional clienti pers. fizice, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie la transport rutier de marfuri crutescualexandra crutescualexandra Buna seara! Am un SRL, cu activitate transport rutier de marfuri, cod caen 4941, este obligatorie casa de marcat? Tin sa mentionez ca lucrez cu factura dupa ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de narcat Monica -Elena Turta Monica -Elena Turta Buna seara! Daca detin o agentie imobiliara care presteaza servicii si catre persoane fizice dar incaseaza toti banii numai prin transfer bancar si nu lucreaza ... (vezi toată discuția)