avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adeverinta loc de munca PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adeverinta loc de munca PFA

Buna, urmeaza sa imi inscriu fetita la gradinita. Eu sunt PFA iar sotul Intreprindere Individuala. Avem nevoie pt inscriere de adeverinte de la locul de munca, insa secretara gradinitei nu a stiut sa ne lamureasca cum sa procedam in acest caz : imi eliberez eu o adeverinta din care rezulta ca sunt PFA, cu toate datele necesare sau cum se procedeaza?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Înscriere gradinita oanastanciu85 oanastanciu85 Buna ziua,vreau sa va întreb dacă exista o lege prin care copilul a cărui un singur părinte lucrează poate beneficia de program prelungit la gradinita,iar ... (vezi toată discuția)
Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)
Inscriere la gradinita ash11 ash11 Buna ziua. In toamna copilul meu merge la gradinita si trebuie sa il inscriu de acum. Pe langa alte acte mi s-a solicitat adeverinta de venit de la locul de ... (vezi toată discuția)