avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie materiale in regim de consignatie pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie materiale in regim de consignatie pt fabricare produse handmade ca si PFA

Ca si PFA, se pot achizitiona materiale, ce urmeaza a fi folosite pentru fabricarea unor produse handmade, in regim de consignatie? Spre ex, materiale de origine animala (piele, lana etc) cumparate de la persoane fizice ca si bunuri proprii, pt realizare accesorii, genti, produse vestimentare etc?
Daca da, care ar fi procedura mai exact? Exista o limita sau anumite conditii in care se pot achizitiona materiale/produse in regim de consignatie? Si care ar fi documentele necesare pentru a justifica produsele care urmeaza sa fie vandute?

Multumesc mult pentru timpul si atentia acordata!!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:05, 13 Mai 2015
Borderou de achizitie ( se foloseste ca si "factura" de intrare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu in ce cod caen ma incadrez keops1925 keops1925 as dori sa infiintez un pfa, dar nu ma regasesc in nici un cod CAEN. profilul meu ar fi confectie handmade de articole de pielarie cum ar fi gentile si ... (vezi toată discuția)
Cod caen atelier de prelucrare manuala a lanii AlinaDita AlinaDita Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri nerambursabile pe masura 6.2 si am cetava neclaritati legate de codul caen si daca activitate apoate fi de servicii sau ... (vezi toată discuția)
Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)