avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vot in A.G. pentru apartamente nevandute de dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vot in A.G. pentru apartamente nevandute de dezvoltator

Buna ziua,
un dezvoltator nu a vandut decat 40% din totalul apartamentelor construite.Pentru restul apartamentelor pe care le-a preluat o banca de la care s-a luat credit, cum se calculeaza votl intr-o A.G.
Eu cred ca normal ar fi ca banca sa aiba cate un vot pentru fiecare ap. nevandut. Exista o reglementare in acest sens?
Va multumesc,
Cornelusha
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:39, 4 Mai 2015
Daca exista infiintata asociatie de proprietari,pe cale de consecinta opereaza disp L nr 230/2007 prin care fiecare proprietar pentru proprietatea sa detine cate un vot
In speta, daca creditorul banca detine 60 ^ din apartamente,,pentru fiecare dintre acestea detine cate un vot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari carla5025 carla5025 Cate voturi are un proprietar care are mai multe apartamente. Va putea sa se opuna infiintarii asociatiei de proprietari daca detine 30% din apartamente si mai ... (vezi toată discuția)
Constituire asociatie de proprietari Marius Iliescu Marius Iliescu Buna seara, as dori o opinie legata de urmatoarea problema: bloc nou cu un numar total de 47 apartamente, dintre care au fost vandute 30, restul de 17 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu salarii angajati pe asociatia de locatari impuse de comitetul executiv. Alia14 Alia14 De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul detine mai multe apartamente in acest bloc pe care nu le-a vandut si sustine ... (vezi toată discuția)