avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura de insolventa / sechestru bunuri PJ
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura de insolventa / sechestru bunuri PJ

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca deschiderea procedurii de insolventa asupra debitorului implica automat interdictia acestuia de a vinde bunuri din cadrul societatii (este vorba de o datorie leasing auto)?

Multumesc.

Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
nonearfear, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 01:31, 13 Mai 2015
DA.
Deschiderea procedurii insolventiei implica preluarea imediata a administrarii societatii de catre lichidator/administrator judiciar.
Acesta poate, in anumite conditii si pana la anumite termene, anula actele pe care le considera defavorabile societatii
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Insolventa firmelor de prestari servicii publice si infiintarea altor firme noi ce au preluat evidenta contabila de la firmele insolvente rodica_post rodica_post Scurt istoric: ------------------ Firmele de prestari servicii publice X si Y ,au deschis procedura falimentului conform Legii 85/2006. [u]Lichidatorul ... (vezi toată discuția)