avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara existenta unei hotarari ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara existenta unei hotarari judecatoresti

Va rog sa imi spuneti daca executarea silita poate avea loc fara existenta unei hotarari judecatoresti in acest sens prin punerea sub sechestru a bunurilor aflate in proprietatea societatii comerciale in discutie (este vorba de o datorie leasing auto).
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
nonearfear, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:36, 4 Mai 2015
Daca in contract se prevede ca acesta prin nerespectare devine titlu executoriu,nu mai este necesara hotarare judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante razvan_paunescu razvan_paunescu Buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce as putea face sa recuperez o creanta de 20000 eur pt care am obtinut o hotarare judecatoreasca investita cu formula ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing auto draganadrian draganadrian AM un contract de leasing auto ce tocmai a fost reziliat pentru neplata. Mi se cere, azi sa precizez locul unde este masina, altfel spun ca vor demara ... (vezi toată discuția)