avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire - drepturi mostenire frate decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire - drepturi mostenire frate decedat

Recent a decedat unul dintre fratii mei de sange, care nu a avut sotie, copii sau familie. Am vreun drept sa-l mostenesc, alaturi de ceilalti frati de sange, pe fratele decedat, daca am fost adoptat cu vreo 30 de ani in urma, de o familie care nu avea nici un grad de rudenie cu parintii mei naturali? Mentionez ca parintii mei adoptivi au decedat cu vreo 10 ani in urma si am primit mostenire dupa ei. Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 5 Mai 2015
daca v-ati mostenit parintii, va mosteniti si fratele. Probabil ca ati fost adoptat cu efecte restranse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frati vitregi la mostenire andapaun andapaun As vrea sa va rog sa-mi spuneti care este ordinea succesiunii si care sunt cei cu drept de mostenire in urmatorul caz: o prietena a mamei a decedat. Decedata ... (vezi toată discuția)
Mostenire in caz de infiere RAF87 RAF87 Buna ziua, Bunicul meu a fost infiat in 1945 de catre fratele tatalui sau natural. Infierea s'a facut in baza articolelor 320 si 321 din Codul Civil, care ... (vezi toată discuția)
Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)