avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Prelungire contract prin anexa?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Prelungire contract prin anexa?

Va rog a-mi raspunde daca se poate prelungi un contract de achizitii publice printr-o anexa la contract incheiata ulterior lui? precizez inca o data ca nu este un act aditional, ci o anexa incheiata pe 05 ian. prin care prelungeste valabilitatea incepand cu 01 ian., deci anterior incheierii ei. O pot considera valabila?
Cel mai recent răspuns: a.m.s. , utilizator 10:46, 6 Mai 2015
nu se poate, as a cum am precizat si in raspunsul anterior. data incheierii trebuie sa fie cel mai tirziu corelata cu data intrarii in vigoare.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca nesemnat. ciprianmuresan77 ciprianmuresan77 BUNA ZIUA, revin cu o alta intrebare: m-am angajat la o firma cu data de 1 aug. 2012. CIM semnat pe perioada determinata conform Legii de 3 luni, deci pana la ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata mona m mona m buna am o nelamurire am un C.i.m. pe perioada 01 06 2011 _06 05 2012 ca si asistent personal din diverse motive (internari in spital) nu ne-am putut prezenta ... (vezi toată discuția)