avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Veniturile din jocuri de noroc ( f mici ) 90 lei conduc la suspendarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si returnarea acesteia?
Sunt considerate venituri din investitii?
Cel mai recent răspuns: Mariaromania , utilizator 08:43, 8 Mai 2015
Veniturile din jocuri de noroc nu sunt venituri profesionale si obtinerea lor nu suspenda plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc stimulent radalibera radalibera Stimulentul de insertie se acoda in cazul in care optezi pentru ccc de pana la 2 ani? Cand se poate acorda stimulentul de insertie? Oricand pe perioada ... (vezi toată discuția)
Mi-a venit sesizare sa returnez o parte din indemnizatia pt. cresterea copilului i urma cu 3 ani timuany timuany Am primit o sesizare de la ANPS, pe 30 nov. 2013, cum ca in urma cu 3 ani , in per. 01-09. 2010 sunt suspicionata ca am realizat venituri impozabile in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului triton10 triton10 Buna ziua As fi curios sa aflu cateva pareri privind urmatoarea situatie : Sunt in concediu pt. cresterea copilului pana la varsta de 2 ani si primesc ... (vezi toată discuția)