avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trebuie sa completez Declaratia 200?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trebuie sa completez Declaratia 200?

Buna ziua,

In anul 2014 am inregistrat ca persoana fizica un venit modic dintr-un contract de comision (afiliere). Mentionez ca acest venit a fost impozitat cu 16% direct la sursa (asa cum a fost mentionat si agreat in contractul de comision).

Acest venit a fost singurul inregistrat in anul 2014 (nu mai obtin venituri din nicio alta sursa).

In acest caz mai este nevoie sa depun Declaratia 200 pe anul 2014?
Cel mai recent răspuns: MariaSimonaC , utilizator 10:54, 7 Mai 2015
Nu mai sunteti obligata sa depuneti d200 daca pentru venitul din contractul de comision pentru care beneficiarul v-a retinut 16%.
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision oanasandra oanasandra Buna ziua. Am o problema legata de un comision. Am intermediat o vanzare pentru o societate comerciala si am convenit asupra unui comision pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Obligatii ce revin unui pfa fara activitate flory_a42 flory_a42 Buna ziua! Pentru un PFA care in anul 2015 nu a avut activitate (nu a avut venit) ce trebuie facut astfel incat sa nu apara datorii la impozit si la ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de mandat demnitate demnitate In cat timp de la incheierea unui contract de mandat ca persoana fizica cu o soc. de asigurari trebuie sa-l inregistrezi la fisc? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)