avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare cerere in judecata angajator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare cerere in judecata angajator

Buna ziua

Am dat in judecata angajatorul pt neplata salarului restant, iar dupa o saptamana de la depunerea dosarului la tribunal mi-au virat toti bani restanti.
Cum fac acuma? Renunt la proces? La proces am cerut si prejudicii!
Aveti vreun model de renuntare la judecata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:32, 5 Mai 2015
Mergeti la primul termen de judecata si spuneti instantei ca ati primit salariul, astfel incat acest capat de cerere al actiunii dumneavoastra a ramas fara obiect. Referitor la prejudicii, puteti declara in fata instantei ca renuntati la ele, daca asta doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta salar eduard69 eduard69 Buna ziua, Dupa 5 ani de munca la o firma de IT din Bucuresti mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de ....firma isi restrange activitatea si postul ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca- concediu de odihna neplatit la incheierea cim pavel_elena pavel_elena Buna dimineata, Angajatorul la care am lucrat nu a fost de acord sa-mi plateasca la incheierea CIM, 11 zile de concediu de odihna neluat in decursul anului. ... (vezi toată discuția)
Agresata de patron turc, ce trebuie sa fac pentru a cere daune dacidaci dacidaci Buna seara, fac apel la un avocat, jurist care ma poate ajuta! In 16.12.2015 am fost agresata fizic de catre patronal meu turc, in sediul firmei, fiindca ... (vezi toată discuția)