avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum conving instanta de apel sa judece cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum conving instanta de apel sa judece cererea de recuzare a completului de fond?

Am facut cerere de recuzare la ultima sedinta... care insa a fost respinsa pe motiv tardiv formulata!
Insa nu era cu nimic tardiv formulata.
Ca sa ii zic instantei de apel sa rejudece cererea, si astfel sa recuzeze retroactiv completul care a judecat fondul, cu consecinta nulitatii hotararii pronuntate...
cum fac?
Invoc, in cererea de apel, exceptia recuzarii, exceptia incompatibilitatii??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 17:39, 6 Mai 2015
A fost formulata tardiv, trebuia formulata la primul termen,inaintea oricarei dezbateri.Nu pot fi invocate in apel recuzarea(ati formulat-o tardiv la fond) si nici exceptia incompatibilitatii, decat daca, este vorba despre incompatibilitatea absoluta prevazuta de art.41 NCPC.
In alta ordine de idei,dnule.ing.Adi Arvunescu cred ca,nu sunt reale aceste probleme juridice pe care le invocati dvs.Vreti sa fiti in centrul atentiei pe internet si in acest forum.De aceea,nu am sa va mai raspund la nici o problema juridica pe care o veti invoca.
A fost respinsa ilegal ca tardiv formulata. Motivele de recuzare au survenit mult timp dupa primul termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)
Modificarea in parte a sentintei cu consecinta trimiterii cauzei la aceeasi instanta FRD FRD In cazul in care in apel ncpc a admis apelul a modificat in parte sentinta si s-a dispus trimiterea spre rejudecare la instanta de fond ,dosarul fiind inaintat ... (vezi toată discuția)
Casare si rejudecare elfu21 elfu21 daca am o sentinta pierduta la fond iar in recurs am obtinut \"caseaza sentinta si trimite la rejudecare aceleiasi instante\" iar dosarul mi-a fost repartizat ... (vezi toată discuția)