avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru salariati

Buna ziua , unitate de alimentatie publica si turism .Inrebare
In registru de bani se trec toti salariatii( ospatari, receptioneri hotel, cameriste, sefi de compartimente, bucatari, muncitori vase, muncitori necaificati) sau numai salariatii care lucreaza si au dreptul la casa de marcat fiscala.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:22, 13 Mai 2015
In lege spune ca toti salariatii din unitate .
Chiar si de angajatii care, desi lucreaza in unitatea de vanzare a bunurilor, dar se ocupa cu totul de altceva decat de incasarea banilor?
da. nu se face diferenta intre directorul general si portar, toti angajatii din unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie neprimita de la ajofm pt somaj tehnic officeriviera officeriviera Buna ziua, Am o un sediu unde se desfasoara activitatile de hotel si restaurant. activitatea de restaurant este partial IMPUSA pentru clasificarea hotelului ... (vezi toată discuția)
Obtinere brevet de turism cico2cico cico2cico Buna ziua. Obtinerea brevetului pentru functia de Director restaurant, este posibila si daca am terminat 10 clase + Scola profesionala (in alt domeniu decat ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)