avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie neprimita de la AJOFM pt somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie neprimita de la AJOFM pt somaj tehnic

Buna ziua,
Am o un sediu unde se desfasoara activitatile de hotel si restaurant. activitatea de restaurant este partial IMPUSA pentru clasificarea hotelului si partial este independenta. In luna Iunie am avut in somaj tehnic toti angajatii ce lucreaza in respectivul sediu si am cerut pt toti indemnizatia conform OUG 30/2020, actualizata. De la AJOFM am primit banii doar pt anumite posturi, mai precis ospatari, ajutor ospatari, bucatari si celelalte posturi impicate direct in bucatarie. Si mai precis, doar pt posturile implicate in activitatea de servire a mesei. Pt cameriste, receptioneri, contabil, manager... nimic. Este corect? Va rog, daca se poate, argumentati pe baza legii, Ca da si nu stie si fi-miu de 2 ani sa spuna, Iar de explicatii filozofice n-am timp. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
officeriviera, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:42, 30 Iulie 2020
Daca va încadrați pe.lege, ati făcut cerere si nu ati primit banii puteti da in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii cod caen 5520 si 5590 proGabi proGabi As dori sa stiu care este diferenta intre codurile CAEN 5520 si 5590 si ce autorizatii sunt necesare pentru a desfasura activitati de inchiriere de camere din ... (vezi toată discuția)
Ospatar care renunta la bacsis pentru ca e prea putin! dana-maria dana-maria si ptr ca nu este suficient ca orasul a devenit un cos de gunoi, ospatarii din restaurante refuza ciubucul ptr ca este prea putin.......Ar putea sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)