avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa imi raspundeti la intrebarea postata in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa imi raspundeti la intrebarea postata in legatura cu concediu maternitate si concediu crestere copil la Pfa

Va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebarea adresata in Marti, 21 Aprilie 2015, 13:59

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:34, 5 Mai 2015
Daca intrati pe:

www.avocatnet.ro/content/for...

vedeti ca ati primit raspuns in aceeasi zi, la doua ore dupa ce ati postat intrebarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului, daca o sa imi expire contractul curand? just_iri just_iri buna ziua! am si eu o nelamurire. eu am un contract pe perioada determinata de 21 de luni. la sfarsitul lui aprilie imi expira contractul si nu cred ca o sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Intrebare piu_piu piu_piu buna ziua. am un credit de nevoi personale si nu am mai achitat rata de aproximativ 12 luni. eu nu am niciun bun pe numele meu,dar locuiesc in casa parintilor. ... (vezi toată discuția)