avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat necalificat in industria lemnului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat necalificat in industria lemnului

Buna ziua,

Pe ce functie pot angaja o persoana care are doar 7 clase si as dori sa o angajez intr-o companie care activeaza in industria lemnului de foc? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 5 Mai 2015
Ce activitati ar urma sa desfasoare acea persoana ?
Va lucra la un depozit de lemne de foc avand sarcini diverse.
Puteti sa-l angajati ca : Incarcator-descarcator, Manipulant marfuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce functie trebuie incadrat? georgianan georgianan firma noastra se ocupa cu comert cu cherestea...cumparam de la cineva si vindem la altcineva cu alt pret...si pt asta trebuie sa avem un om angajat care sa ... (vezi toată discuția)
Fisa post spalator vehicule cor 91 42 01 nadia_odagiu nadia_odagiu Buna seara! Sunt interesat de fisa postului pentru urmatoarele calificari: - spalator vehicule - administrator spalatorie auto Va ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)