avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Subiect: Contract colaborare intre 2 pfa-uri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Subiect: Contract colaborare intre 2 pfa-uri

eu nu pot face contract de subinchiriere deoarece in contractul meu de inchiriere este prevazuta aceasta interdictie ce pot face ,care ar fi pasii de urmat.Multumesc anticipat pt timpul acordat.

Cel mai recent răspuns: mitan1989 , utilizator 09:27, 7 Mai 2015
Daca aveti interdictie de subinchiriere, nu puteti face altceva in scopul inchirierii.
nu vreau sa subinchiriez,vreau sa colaborez,eu fac desfacerea de prod electronice,iar domnul cu pf sa repare la cererea clientului,fiecare cu casa de de marcat si autoriat in ceea ce face,doar sa justifice prezenta legal in magazin ,deci unul e pe comert si unul pe servicii,de cand colaboram au crescut nr de clienti si afacerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de inchiriere urgent va rog sa maajutati!!! wajdi wajdi :(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)